Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova policijska stanica u Nišu

rssBookmark and Share

Medijana gradska opština 11.04.2016. Grad Niš

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je u Nišu otvaranju policijske ispostave u gradskoj opštini Medijana. Otvaranju su pored ministra prisustvovali i gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić i načelnik PU u Nišu Ninoslav Mitić.

Nova policijska stanica u Nišu

Ministar Stefanović je tom prilikom rekao da je namera Ministarstva unutrašnjih poslova da policijsku ispostavu dobije i Gradska opština Palilula, jedina od pet niških opština koja trenutno nema tu ispostavu. “Otvaranje ispostava je pravi način da se pozabavimo temom ‘policija u zajednici’. Mi na ovaj način hoćemo da približimo policiju građanima”, izjavio je ministar Stefanović.

Otvaranje policijskih ispostava, je jedan od načina  da se brzo i lako građani obrate policiji za rešavanje problema, bilo da se radi o izdavanju ličnih dokumenata ili o suzbijanju kriminaliteta.

Prema najavi ministra Stefanovića, MUP će nastaviti da oprema ispostavu u Medijani, a između ostalog sve prometnije saobraćajnice u blizini biće opremljene bezbednosnim kamerama i povezane sa ispostavom.

U policijskoj ispostavi u Medijani radiće 100 policajaca, a za koji dan građani će moći u ovoj ispostavi da predaju zahteve za dobijanje ličnih dokumenata.


#   Nebojša Stefanović   Medijana gradska opština   Zoran Perišić   PU Niš   policijska stanica   Ninoslav Mitić   Gradska opština
@nesastefanovic @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima