Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Беквалац: Савладати Нишлије под ''обавезно'"

rssBookmark and Share

Крагујевац 10.08.2012. Autor : Sandžak info

Тренер Новог Пазара Драгољуб Беквалац рекао је данас да његови фудбалери поседују квалитет да у суботу на свом терену освоје три бода против Радничког из Ниша у првом колу Супер лиге Србије, али да ће за такав исход морати да пруже своју најбољу партију.

Беквалац: Савладати Нишлије под ''обавезно'

"Не би било реално да некоме претимо или да смо превише еуфорични, али потрудићемо се да максималним залагањем дођемо до победе. Осим (Ђорђа) Туторића и (Раденка) Булатовића, задржали смо окосницу тима и довели смо неке играче које смо желели. С друге стране, за још нека појачања нисмо имали финасијских могућности", рекао је Беквалац новинарима на Градском стадиону.

"Ипак, направили смо хомеген колектив и бодови са нашег стадиона се неће лако односити. Такође, мислим да ћемо ми често доносити бодове са гостовања. Без три бода против Радничког из Ниша, био би то старт попут прошлогодишњег и све ћемо учинити да тако не буде", додао је он.

Беквалац је оценио да ће Супер лига бити изузетно уједначена и да се само четири или пет тимова неће борити за опстанак.

"Десетак екипа ће се борити да избегне испадање. Надам да ћемо ми добро стартовати, иако су на самом почетку сви резултати могући. Победа нам је неопходна због тешког распореда у следећа два кола, пошто идемо у Крагујевац и долази нам Црвена звезда", казао је Беквалац.

Стратег Новопазараца за сутрашњу утакмицу неће моћи да рачуна на Ибрахима Арифовић који паузира због црвеног картона зарађеног у последњем колу минулог првенства, као и на повређене Филипа Стојановића и Адмира Кецапа.

"Мислим да и без њих имамо квалитет довољан за тријумф, без обзира што ривал има тим који је већ дуже заједно. Имам дилему за једно место у везном реду, пошто размишљам да ли да суперталентованом Фаруку Бихорцу укажем шансу од почетка", рекао је Беквалац.

Капитен Ирфан Вусљанин оценио је да ће Нови Пазар играти против квалитетног противника, али и да његова екипа у меч улази као фаворит.

"Имамо одличну атмосферу, добили смо пар искусних суперлигашких играча и то ће нам пуно помоћи. Раднички је убедљивим тријумфом у Првој лиги прошле сезоне показао да је квалитетан тим, па очекујем добру утакмицу, пуне трибине и добар резултат за нас", закључио је Вусљанин.

Гостујући тим ће, према најавама, на сутрашњој утакмици имати подршку око 100 својих присталица.

Меч првог кола Супер лиге Србије између Новог Пазара и Радничког из Ниша играће се у суботу у 17.30 на Градском стадиону.


#   Крагујевац   Нови Пазар   Црвена Звезда
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима