Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Императори - меч 3. кола Прве Лиге Србије

rssBookmark and Share

25.04.2015.

Тријумфом над “Индиансима” у прошлом колу у Инђији, “Императори” су анулирали пораз са премијере, када су утакмицу на свом терену изгубили од Панчево “Пантерса”.
У недељном дуелу, на помоћном терену са вештачком травом у СЦ “Чаир”, евентуалним тријумфом над “Анђеоским ратницима” могли би да направе одлучујући корак који би могао да им обезбеди опстанак и обезбеди знатно мирнији наставак сезоне.

Императори - меч 3. кола Прве Лиге Србије

Главни тренер “Анђеоских ратника” истиче изузетно неповољну ситуацију у којој се налази клуб из града на Морави. Кратак ростер са којим се ушло у ову сезону и велики неочеивани одлив играча између два такмичења, учинили су да пред дуел са Нишлијама екипа Саше Стојановића буде у изузетно тешком положају.

- Улазимо у утакмицу трећег кола у врло тешком стању. Имали смо много проблема са повредама. Најјачи адути су несигурни да ли ће играти, међу којима су Стефан Митровић, играч који је наступао за Тим света и био МВП Јунироске лиге Србије. Такође, оба Американца, Самјуел Батиста и Роберт Фринкс можда неће наступити у овом мечу – истиче Стојановић.

Упркос свему, Чачани се не предају пред гостовање у Нишу. Борбени дух не напушта Ратнике.

- Не предајемо се. Сигуран сам да ће момци дати све од себе и оставити срце на терену за победу, а да ли ће то бити довољно, видећемо на самом терену – закључио је Стојановић.

У табору нишких “Императора” је дошло до промена у припремама за овај меч. Американац Џоел Леј, тркач и помоћни тренер са задужењем офанзивног координатора, неће наступити у овом мечу, због правила од 2 американца по мечу, због чега је одлучио да своје место у недељу уступи новајлији у редовима “Императора”, квотербеку Кејлебу Прајсу, чиме ће напад Нишлија бити разноврснији. Подсећамо да ће у тиму свакако бити и сјајни Ричард Самјуел, који се пођеднако добро сналази и у улози тркача и у улози хватача, а сјајно обавља и дефанзивне задатке. Обојица су из Тексаса и долазе из најелитније НЦА Дивизије И, где су наступали са својим колеџима за време студија.

Џоел не жели да поверује да ће гости доћи “спуштеног гарда”:

“Овај меч је јако важан за наш тим, јер победом обезбеђујемо опстанак у Првој Лиги Србије, а имамо шансу и да поправимо скор на табели. Чачани су добра екипа, са два одлична Американца који предводе њихов тим. Јако су опасни, а свакако су мотивисани да изборе опстанак у највишем рангу. Са фундаменталним фудбалом, очекујем да ће утакмица бити сјајна, као и да ће то бити одличан тест за наш млад тим.

На неки начин, ова утакмица ће бити као плејоф за оба тима. Чачани су одиграли два јако тешка меча против два изузетна тима, па су након тих пораза сигурно јако жељни победе. Очекујем жесток меч, а ми морамо да сведемо наше грешке на минимум, уколико желимо да у недељу тријумфујемо. “

 Утакмица ће бити одиграна у недељу 26. априла, на помоћном терену са вештачком травом у СЦ “Чаир”, са почетком у 16 часова. Улаз је бесплатан.


#   Императори клуб   амерички фудбал   6. април   Стефан Митровић
@nisimperatori @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима