Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Насилник: Председник Радничког суспендован четири месеца

rssBookmark and Share

04.10.2013. Autor: A.Tadić

Председник Радничког из Ниша Дарко Булатовић суспендован је на четири месеца због неспортског понашања на утакмици против ОФК Београда, одлучила је Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије.

Насилник: Председник Радничког суспендован четири месеца

Булатовић је, како се наводи у саопштењу, ушао у рестриктивни простор и неспортски се понашао према судији за време и после утакмице петог кола Супер лиге, која је играна 14. септембра на Омладинском стадиону у Београду.

Дисциплинска комисија је суспендовала и некадашњег потпредседника Радничког Зорана Банковића због неовлашћеног боравка у рестриктивном простору и неспортског понашања према судијама у полувремену утакмице у Нишу, која је одиграна у среду. Комисија је против Банковића покренула дисциплински поступак и од њега се захтева да достави писано изјашњење због догађаја, а то је затражено и од фудбалског клуба Раднички Ниш.

Изјашњење је тражено и од тренера Војводине Марка Николића, због неспортског понашања према делегату у полувремену утакмице с Радничким. Раднички и Војводина одиграли су у среду нерешено 1:1, у одложеној утакмици шестог кола Супер лиге.


#   председник   дисциплински поступак
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима