Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nasilnik: Predsednik Radničkog suspendovan četiri meseca

rssBookmark and Share

04.10.2013. Autor: A.Tadić

Predsednik Radničkog iz Niša Darko Bulatović suspendovan je na četiri meseca zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv OFK Beograda, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Nasilnik: Predsednik Radničkog suspendovan četiri meseca

Bulatović je, kako se navodi u saopštenju, ušao u restriktivni prostor i nesportski se ponašao prema sudiji za vreme i posle utakmice petog kola Super lige, koja je igrana 14. septembra na Omladinskom stadionu u Beogradu.

Disciplinska komisija je suspendovala i nekadašnjeg potpredsednika Radničkog Zorana Bankovića zbog neovlašćenog boravka u restriktivnom prostoru i nesportskog ponašanja prema sudijama u poluvremenu utakmice u Nišu, koja je odigrana u sredu. Komisija je protiv Bankovića pokrenula disciplinski postupak i od njega se zahteva da dostavi pisano izjašnjenje zbog događaja, a to je zatraženo i od fudbalskog kluba Radnički Niš.

Izjašnjenje je traženo i od trenera Vojvodine Marka Nikolića, zbog nesportskog ponašanja prema delegatu u poluvremenu utakmice s Radničkim. Radnički i Vojvodina odigrali su u sredu nerešeno 1:1, u odloženoj utakmici šestog kola Super lige.


#   predsednik   disciplinski postupak
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima