Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлијама рефлектори и сезонске карте

rssBookmark and Share

09.08.2012. Izvor : Sportske.Net

Домаћи шампионат почиње овог викенда а у нишком суперлигашу убрзано раде на реновирању стадиона и обезбеђивању услова за одигравање мечева на "Чаиру". Рефлектори би требало да буду постављени у најскорије време а ускоро се очекује и пуштање сезонских улазница у продају.

Пуном паром ради се у Нишу да би Раднички у најбољим могућим условима дочекао почетак Јелен Суперлиге.

Реконструкција "Чаира" иде у правом смеру а Заједница Суперлиге требало би да да "зелено светло" Радничком да мечеве у домаћем шампионату игра на свом стадиону.

Комесар Суперлиге истакао је да би управо у Нишу требало да буду постављени први рефлектори за које су ФСС и Заједница фудбалских суперлигаша одвојили средства.

"Фудбалски савез Србије и Заједница фудбалских суперлигаша одвојили су средства за постављање рефлектора на стадионима у Нишу, Јагодини, Ужицу, Смедереву и Крагујевцу. Највероватније ће рефлектори засијати прво на Чаиру" рекао је Бранислав Делић и додао шта ће све морати да буде урађено до 25. августа како би Раднички сусрет са имењаком из Крагујевца одиграо у Нишу.

"Треба да се дотера стадион, да се постави 3.500 столица на три трибине које би биле у функцији. Такође, треба да се направи тунел до хале Чаир где би се фудбалери пресвлачили. то је нека врста толеранције према Нишу и Радничком" закључио је Делић.

Из управе Радничког поручили су да ће сезонске улазнице бити пуштене у продају чим Заједница суперлигаша да "зелено светло" за играње мечева на "Чаиру" а карте ће бити могуће поручити и путем интернета.

Раднички у првом колу Јелен Суперлиге игра у Новом Пазару а тај меч на програму је у суботу од 17 часова и 30 минута.


#   Фудбалски савез
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима