Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlijama reflektori i sezonske karte

rssBookmark and Share

09.08.2012. Izvor : Sportske.Net

Domaći šampionat počinje ovog vikenda a u niškom superligašu ubrzano rade na renoviranju stadiona i obezbeđivanju uslova za odigravanje mečeva na "Čairu". Reflektori bi trebalo da budu postavljeni u najskorije vreme a uskoro se očekuje i puštanje sezonskih ulaznica u prodaju.

Punom parom radi se u Nišu da bi Radnički u najboljim mogućim uslovima dočekao početak Jelen Superlige.

Rekonstrukcija "Čaira" ide u pravom smeru a Zajednica Superlige trebalo bi da da "zeleno svetlo" Radničkom da mečeve u domaćem šampionatu igra na svom stadionu.

Komesar Superlige istakao je da bi upravo u Nišu trebalo da budu postavljeni prvi reflektori za koje su FSS i Zajednica fudbalskih superligaša odvojili sredstva.

"Fudbalski savez Srbije i Zajednica fudbalskih superligaša odvojili su sredstva za postavljanje reflektora na stadionima u Nišu, Jagodini, Užicu, Smederevu i Kragujevcu. Najverovatnije će reflektori zasijati prvo na Čairu" rekao je Branislav Delić i dodao šta će sve morati da bude urađeno do 25. avgusta kako bi Radnički susret sa imenjakom iz Kragujevca odigrao u Nišu.

"Treba da se dotera stadion, da se postavi 3.500 stolica na tri tribine koje bi bile u funkciji. Takođe, treba da se napravi tunel do hale Čair gde bi se fudbaleri presvlačili. to je neka vrsta tolerancije prema Nišu i Radničkom" zaključio je Delić.

Iz uprave Radničkog poručili su da će sezonske ulaznice biti puštene u prodaju čim Zajednica superligaša da "zeleno svetlo" za igranje mečeva na "Čairu" a karte će biti moguće poručiti i putem interneta.

Radnički u prvom kolu Jelen Superlige igra u Novom Pazaru a taj meč na programu je u subotu od 17 časova i 30 minuta.


#   Fudbalski savez
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima