Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички без струје и воде, дотакао дно!

rssBookmark and Share

17.04.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

Фудбалери нишког Радничког јавно су проговорили о проблемима који их месецима муче – стадион је без струје и воде, тренирају у катастрофалним условима, можда клуб за који дан неће ни постојати, речено је на конференцији за новинаре.
Играчи позивају Град Ниш да им помогне, стане иза клуба, и реши ове горуће проблеме. Могућ је и штрајк од наредне недеље!

Раднички Ниш, навијачи, фото: www.sportske.net
Раднички Ниш, навијачи, фото: www.sportske.net

Струје одавно нема на источној трибини, од данас је нема ни на западној трибини стадиона Чаир! Нема струје ни на Жељином стадиону. Нема је ни у свлачионицама, нема воде, терени су у катастрофалном стању. Ово су само неке од чињеница које су изнели фудбалери Фудбалског клуба Раднички, на конференцији за новинаре.

-Поента приче да људи у чијем је власништву овај клуб, а сви знамо да је клуб у власништву града, људи који воде овај град, да се они тргну, јер људи који су тренутно у управи сусрећу се са много великим проблемима, које реално не могу сами да изнесу. Приметили сте да се никада нисмо изјашњавали по овом питању и да смо радили у много тешким условима, којих људи вероватно нису ни били свесни, са чиме се све сусрећемо. Управа и стручни штаб заједно са играчима су се носили са тим и максимално радили, међутим, сада је ситуација много алармантна, и људи који воде овај град морају да схвате да је клуб дотакао дно, и да је сутра врло могуће да клуб неће постојати! Можемо се лагати колко хоћемо, али то је једна истина, уколико људи воле овај клуб, а ја мислим да би требало, јер то је једна икона овога града, то је можда једина светла тачка у овом времену, бар да имамо тај спорт, да имају деца где да долазе и да се склоне са улице. Али какви су услови тренутно на стадиону, мислим да нико не би пожелео своје дете да доведе овде да тренира, нема воде, нема струје, ми немамо струје, а двадесет први је век, о чему причамо ми овде, људи – изјавио је фудбалер Радничког Милан Ћулум.

За сада нико из Града Ниша није званично реаговао. Познато је само да се стадион Чаир води као објекат у изградњи. У суботу фудбалери Радничког играју са Чукаричким, а од понедељка, ако се ништа не промени, могућ је и штрајк.


#   фудбал   штрајк   Раднички ФК   Милан Ћулум   стадион   нема струје
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима