Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Регионална фудбалска седница у Сврљигу

rssBookmark and Share

Ниш 01.03.2011. Aleksandar Gvozden

Одржана прва овогодишња седница конференције клубова Српске лиге Исток у Сврљигу. Иначе ово је састанак пред почетак друге полусезоне ‚‚Српске лиге Исток‚‚.

Седницом су председавали председник фудбалског савеза региона источне Србије, уједно и потпредседник фудбалског савеза Србије Драган Ђорђевић, директор српске лиге Исток Горан Лападатовић, координатор свих такмичења РИС-а Благоје Милошевић, генерални секретар Радомир Денчић, Дарко Протић из канцеларије РИС-а.

На самом почетку упућену су похвале фудбалском клубу Сврљиг на гостопримству и одличном дочеку гостију, где је након тога Добривоје Стојановић председник Скупштине фудбалског клуба Сврљиг и уједно заменик председника општине Сврљиг поздравио све присутне и пожелео срећан рад и добродошлицу у наш Сврљиг.

У делу припрена одиграно је чак једанаест контролних утакмица, где су судије полагали за прву категорију суђења. У току припремног дела Фудбалски савез је посматрао две пријатељско припремне утакмице ‚‚Српске лиге Исток‚‚ и то Раднички Ниш – Раднички Пирот и Слога Деспотовац – Раднички Пирот.

На седници је напоменуто и то да је предстојећа пролећна полусезона увек тежа од предходне, и да тек сада почиње права борба на терену. Из ‚‚Српске лиге Исток‚‚ очекује се испадање три од 16 екипа, пошто ће највероватније из прве лиге бити елиминисане четири екипе.

У наставку седнице председници клубова су разговарали о наставку првенства, о набавци опреме за клубове и пријатељским сусретима.

Иначе по нашим сазнањима првенство почиње 19.марта 2011.године

 


#   Ниш   Пирот   седница   Драган Ђорђевић   Фудбалски савез
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима