Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Regionalna fudbalska sednica u Svrljigu

rssBookmark and Share

Niš 01.03.2011. Aleksandar Gvozden

Održana prva ovogodišnja sednica konferencije klubova Srpske lige Istok u Svrljigu. Inače ovo je sastanak pred početak druge polusezone ‚‚Srpske lige Istok‚‚.

Sednicom su predsedavali predsednik fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, ujedno i potpredsednik fudbalskog saveza Srbije Dragan Đorđević, direktor srpske lige Istok Goran Lapadatović, koordinator svih takmičenja RIS-a Blagoje Milošević, generalni sekretar Radomir Denčić, Darko Protić iz kancelarije RIS-a.

Na samom početku upućenu su pohvale fudbalskom klubu Svrljig na gostoprimstvu i odličnom dočeku gostiju, gde je nakon toga Dobrivoje Stojanović predsednik Skupštine fudbalskog kluba Svrljig i ujedno zamenik predsednika opštine Svrljig pozdravio sve prisutne i poželeo srećan rad i dobrodošlicu u naš Svrljig.

U delu priprena odigrano je čak jedanaest kontrolnih utakmica, gde su sudije polagali za prvu kategoriju suđenja. U toku pripremnog dela Fudbalski savez je posmatrao dve prijateljsko pripremne utakmice ‚‚Srpske lige Istok‚‚ i to Radnički Niš – Radnički Pirot i Sloga Despotovac – Radnički Pirot.

Na sednici je napomenuto i to da je predstojeća prolećna polusezona uvek teža od predhodne, i da tek sada počinje prava borba na terenu. Iz ‚‚Srpske lige Istok‚‚ očekuje se ispadanje tri od 16 ekipa, pošto će najverovatnije iz prve lige biti eliminisane četiri ekipe.

U nastavku sednice predsednici klubova su razgovarali o nastavku prvenstva, o nabavci opreme za klubove i prijateljskim susretima.

Inače po našim saznanjima prvenstvo počinje 19.marta 2011.godine

 


#   Niš   Pirot   sednica   Dragan Đorđević   Fudbalski savez
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima