Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Србија меч против Хрватске игра у Нишу

rssBookmark and Share

20.08.2013. Izvor: Alo

Фудбалски ветерани Србије и Хрватске одиграће хуманитарни меч 5. септембра на стадиону „Чаир” у Нишу. Детаље око одигравања поменуте утакмице уговорили су Бранко Тушек, саветник председника Хрватске Иве Јосиповића за хуманитарна и спортска питања, и градоначелник Ниша Зоран Перишић.

Србија меч против Хрватске игра у Нишу

-На „Чаиру“ 5.септембра дочекујемо „Хумане звезде Хрватске“ екипу састављену од некадашњих прослављних фудбалера, олимпијаца и јавних личности који ће снаге одмерити са српским фудбалским ветеранима. До сада су одиграли 58 утакмица и увек је приход био намењен деци са посебним потребама. Тако ће бити и овога пута, а установу којој ће бити намењена средства одредићемо накнадано - изјавио је градоначелник Перишић.

У тиму „коцкастих” наћи ће се добро позната имена из света фудбала: Велимир Зајец, Давор Шукер, Горан Влаовић, Дубравко Шименц и многи други познати хрватски спортисти.

С друге стране екипу фудбалских ветерана Србије чине некадашњи фудбалери који су углавном током осамдесетих година били чланови тадашњих фудбалских прволигаша. Очекује се да ће се у српском тиму наћи Дејан Рамбо Петковић, Саво Милошевић. Најављен је и долазак Зорана Бате Мирковић, који је остао упамћен по потезу из 1999. године, када је на „Максимиру” ухватио Роберта Јарнија у пределу гениталија, као и још неких легенди српског фудбала.


#   Србија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима