Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Претучени контролори у Нишу

rssBookmark and Share

07.07.2015. Нишке Вести

Младић стар око 30 година, који није имао карту за превоз претукао је вечерас контролоре Дирекције за јавни превоз града Ниша у аутобусу на станици код Медошевца

Претучени контролори у Нишу

То је потврђено Нишким Вестима у предузећу.

Сукоб између младића и контролора почео је самим његовим уласком у аутобус. После краће расправе о томе што нема картицу за превоз младић је у тренутку када је аутобус требало да стане на станици код Медошевца лактом ударио жену која обавља посао контролора, а онда и њеног колегу.

Контролорка је од ударца пала на седишта у аутобусу, док је контролор задобио више удараца песницом у главу, кажу за Нишке Вести у Дирекцији за јавни превоз.

Брзом акцијом полиције нападач је ухваћен, а контролоре је Хитна медицинска помоћ превезла на неурохирурију где им је пружена лекарска помоћ.

Иначе, ово је девети напад на контролоре Дирекције за јавни превоз града Ниша од Нове године.

"Захваљујемо се полицији на брзој интервенцији, али апелујемо на судство да санкционише овакве појаве. Није нормално да људи који раде свој посао на овакав начин буду физички злостављани и малтретирани", рекао је за Нишке вести извршни директор Дирекције за јавни превоз Ненад Станковић.


#   контрола   Ненад Станковић   градски превоз   претучени   Нишке вести
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима