Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pretučeni kontrolori u Nišu

rssBookmark and Share

07.07.2015. Niške Vesti

Mladić star oko 30 godina, koji nije imao kartu za prevoz pretukao je večeras kontrolore Direkcije za javni prevoz grada Niša u autobusu na stanici kod Medoševca

Pretučeni kontrolori u Nišu

To je potvrđeno Niškim Vestima u preduzeću.

Sukob između mladića i kontrolora počeo je samim njegovim ulaskom u autobus. Posle kraće rasprave o tome što nema karticu za prevoz mladić je u trenutku kada je autobus trebalo da stane na stanici kod Medoševca laktom udario ženu koja obavlja posao kontrolora, a onda i njenog kolegu.

Kontrolorka je od udarca pala na sedišta u autobusu, dok je kontrolor zadobio više udaraca pesnicom u glavu, kažu za Niške Vesti u Direkciji za javni prevoz.

Brzom akcijom policije napadač je uhvaćen, a kontrolore je Hitna medicinska pomoć prevezla na neurohiruriju gde im je pružena lekarska pomoć.

Inače, ovo je deveti napad na kontrolore Direkcije za javni prevoz grada Niša od Nove godine.

"Zahvaljujemo se policiji na brzoj intervenciji, ali apelujemo na sudstvo da sankcioniše ovakve pojave. Nije normalno da ljudi koji rade svoj posao na ovakav način budu fizički zlostavljani i maltretirani", rekao je za Niške vesti izvršni direktor Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković.


#   kontrola   Nenad Stanković   gradski prevoz   pretučeni   Niške vesti
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima