Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пред Нову годину, нови мобилијари у свих пет градских општина

rssBookmark and Share

Ниш 31.12.2021. Јужна Србија Инфо

У свим градским општинама постављени су мобилијари, а почетком наредне године планирана је набавка још пет великих мобилијара и њихово редовно одржавање од стране ЈКП „Медиана“.

Пред Нову годину, нови мобилијари у свих пет градских општина

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски, градски већник Мирослав Ђокић и вршилац дужности директора ЈКП „Медиана“ Иван Михајловић обишли су један од постављених мобилијара у парку Светог Саве у централној градској општини Медијана.

Новим мобилијарима и сређивањем постојећих дајемо једну другачију слику свим парковима у којима наши суграђани са децом радо проводе своје време. Размишљамо са сарадницима о томе да сваки парк има свог чувара. У парку Светог Саве обновили смо клупе, фонтану, мостић, а већ после неколико месеци видимо да су клупице оштећене, да је стакло на мостићу сломљено, рекла је градоначелница Ниша.

Апелујем на суграђане да чувамо паркове. Наредне године реконструисаћемо парк код суда, на Чаиру, а и парк Светог Саве добиће ново рухо, најавила је Драгана Сотировски.

Мирослав Ђокић је напоменуо да су планирана средства буџетом за 2022. годину за мобилијаре вишеструко повећана и да ЈКП „Медиана“ преузима редовно одржавање мобилијара.

ЈКП „Медиана“ тренутно одржава 280 дечјих игралишта на територији града Ниша, рекао је Иван Михајловић.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Медиана ЈКП   парк Светог Саве   градске општине   мобилијар
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима