Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

JKP Mediana: Javni toaleti kao apoteke!

rssBookmark and Share

08.06.2015. M.S. Niške Vesti, Južna Srbija Info

Trenutno u Nišu radi svih šest javnih toaleta. Od septembra lane pravi ponos JKP “Mediana” je javni WC u tvrđavi, koji još uvek izgleda onako kako treba da izgleda. Novina u poslovanju ovog javnog preduzeća su i organizovana dežurstva u javnom toaletu ispod mosta kod Tvrđave koji od pre nedelju dana radi non-stop punih 24 sata.

Foto: Niške Vesti
Foto: Niške Vesti

Poslednjih godina retko da su sva šest WC u gradu na Nišavi bila ispravna. Iako su samo tri renovirana, svi što je najbitnije rade.tabla

Septembra prošle godine počeo je sa radom renovirani toalet u Tvrđavi, a za radove je grad izdvojio više od šest miliona dinara. Sama lokacija veoma bitna za grad i turiste koji u velikom broju šetaju Tvrđavom ako tu računamo i Nišlije koji sa decom dosta vremena provedu upravo međ niškim zidinama. Danas ovaj toalet izgleda kao prvog dana posle renoviranja. Radno vreme toaleta je od 7 do 23 sata.

Ljuborad Stevanović iz Javno-komunalnog preduzeća “Mediana”, koji brine o održavanju higijene gradu za Niške Vesti kaže: “Upravo toalet u Tvrđavi sam obišao pre dva dana, veoma sam zadovoljan kako on izgleda, lepo je i čisto kao u apoteci. Voleo bi da tako i ostane i da mi Nišlije sačuvamo ovo mesto kao nešto što svima nama treba i mora da izgleda i bude čisto. Za ovakvu sliku odgovorni smo svi.”Screenshot 2

Po nekim ranijim procenama Nišu je potrebno barem još četiri javna toaleta. Direkcija za izgradnju grada ima obavezu investicionog održavanja a JKP “Mediana” je zadužena samo za održavanje higijene.

Trenutno rade WC u Tvrđavi, na Trgu kralja Aleksandra, u Niškoj Banji, Čairu, kod Pozorišta a toalet ispod mosta kod Tvrđave od pre nedelju dana ima puno radno vreme od 24 sata.

Komentara: 0


#   Mediana JKP   toalet   Direkcija za izgradnju   Niške vesti   24 sata     radno vreme   Ljuborad Stevanović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima