Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Vranju nagrađeni đaci generacije

rssBookmark and Share

Vranje 18.07.2016. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Za najbolje osnovce i srednjoškolce gradonačelnik dr Slobodan Milenković priredio je prijem u velikoj sali Skupštine grada, nakon čega im je, zajedno sa predsednikom Skupštine Dejanom Tričkovićem, uručio knjige i tablet računare

Foto: RTV Vranje
Foto: RTV Vranje

'Vi ste ponos, budućnost i nada ovoga grada'' poručio je Milenković, poželevši učenicima dalji uspeh u obrazovanju i životu.

Svi učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada nagrađeni su knjigama i tablet računarima.

Prigodne nagrade za dosadašnji rad i trud uručio je gradonačelnik dr Slobodan Milenković zajedno sa predsednikom Skupštine, Dejanom Tričkovićem. U svom obraćanju nagrađenima gradonačelnik je istakao da je obrazovanje temelj i slika razvijenosti svakog društva.

''Vi ste ponos, budućnost i nada ovog grada zato što ste najbolji. Sama činjenica da ste najbolji govori o tome da ste vi prihvatili neke vrednosti i principe, da ste odgovorni, vredni, radni i po meni ono što je najbitnije, da ste spremni da se odreknete mnogo toga zarad učenja. To govori da ćete i u budućnosti izrasti u prave, čestite, odgovorne i uspešne ljude.'', rekao je dr Slobodan Milenković, gradonačelnik.

''Da poželim da srednjoškolci koji nastavljaju školovanje nastave u istom ritmu, da što pre završe fakultet, da se vrate gradu i da pomognu, a osnovci da budu još bolji.'', kaže Nenad Mišić, predsednik aktiva srednjih škola.

''Od vas se očekuju puni domašaji u oblasti nauke i napretka. To ćete postići jer vas krasi mladost, a njena osnovna crta je da nudi mnogo puteva. Verujem da ste na pravom putu i da će vam svi putevi kojima budete u životu krenuli biti popločani znanjem i brojnim nagradama.'', kazao je Goran Trajković, predsednik aktiva osnovnih škola.

Prijem u velikoj sali Skupštine završen je fotografisanjem rukovodstva sa najboljim učenicima uz poruku da nadograđuju svoje znanje, jer je to nešto što im niko ne može oduzeti.

Komentara: 0


#   Vranje   Dejan Tričković   obrazovanje   nagrade   srednjoškolci   osnovci   Slobodan Milenković   Goran Trajković   Skupština grada   Nenad Mišić   đaci   đaci generacije   tablet računari
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima