Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Košarkašice „Crvene zvezde“ pobednice Turnira za pionirke Srbije u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 17.05.2021. Južna Srbija Info

Košarkašicama Crvene zvezde iz Beograda u kategoriji pionirki gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski uručila je šampionski pehar i podelila zlatne medalje

Košarkašice „Crvene zvezde“ pobednice Turnira za pionirke Srbije u Nišu

Košarkašicama „Crvene zvezde“ iz Beograda u kategoriji pionirki gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski uručila je šampionski pehar i podelila zlatne medalje posle uzbudljivog finala državnog prvenstva Srbije koje je održano u Sportskoj hali OŠ „Dušan Radović“ pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Gradu Nišu uručena je plaketa Košarkaškog saveza Srbije za pomoć u organizaciji turnira za pionirke Srbije koju je primila gradonačelnica Niša.

Pehar i srebrne medalje drugoplasiranim košarkašicama „Art basketa“ iz Beograda predao je gradski većnik Aleksandar Stojičić.

Trećeplasirana ekipa na državnom prvenstvu u kategoriji pionirki je „Vizura“ iz Beograda, a četvrto mesto zauzele su pionirke „Radničkog“ iz Kragujevca.

Domaćin i organizator turnira bio je Univerzitetski ženski košarkaški klub „Student“ čije su pionirke bile učesnice finalnog turnira na kome se takmičilo osam najboljih ekipa Srbije.


#   Niš   košarka   Dragana Sotirovski   Duško Radović OŠ   žene   pioniri   Košarkaški turnir za pionirke   Turnir Srbije   UŽKK Student
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima