Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

„Dobro došli u Niš, merak nema cenu“: Moto 16. Međunarodnog sajma turizma

rssBookmark and Share

Niš 02.04.2015. Južna Srbija Info

Niš domaćin 16. Međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora ove godine u ovom delu Evrope, okupio je turističke poslenike iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Mađarske, Bugarske i Grčke.

Foto b92
Foto b92

Gradonačelnik Niša, Zoran Perišić, otvorio je Šesnaesti međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, koji se održava od 2. do 4. aprila u Hali „Čair“.

Sajam turizma i aktivnog odmora svake godine okuplja veliki broj izlagača i operatera iz sveta turizma i pruža priliku da uspostave nove kontakte, rezmene ideje i realizuju nove poslovne projekte.

„Dobro došli u Niš, merak nema cenu“, moto je turističke organizacije grada Niša u 2014. godini, kada je turistička privreda grada zabeležila značajan rast.

Veliki deo izlagačkog prostora namenjen je prezentaciji klubova i udruženja koji se bave aktivnim odmorom i ekstremnim sportovima.

U okviru ovog dela, biće predstavljeni programi iz ove oblasti: planinarske ture i trke u Srbiji, regate, rafting, džip safari, paraglajding, speleologija, ronjenje, planinski biciklizam i slobodno penjanje.

Grada Niš i Turistička organizacija Niša, potrudili su se, svojom dobrom organizacijom da opravdaju moto sajma da "Merak zaista nema cenu".

 

Komentara: 0


#   Niš   turizam   Čair   Turističke agencije   Zoran Perišić     Turistička organizacija   sportska hala   Turistička organizacija Niš   Sajam turizma   Sajam turizma i aktivnog odmora   izlagači
@ProfdrPerisic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima