Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Panika u bolnici: Pijan sa pištoljem krenuo u posetu bolesnom sinu

rssBookmark and Share

Vranje 08.12.2014. Južna Srbija Info/Kurir

T.G. je ušetao sa pištoljem u kesi, spustio ga na sto u bolesničkoj sobi, a onda su žene koje su to videle počele da vrište i da beže glavom bezobzira u toalet i kupatilo

Panika u bolnici: Pijan sa pištoljem krenuo u posetu bolesnom sinu

Strah i neverica još uvek traju u vranjskoj bolnici, ali i čitavom kraju nakon što je pre dva dana u vidno alkoholisanom stanju T.G. (47) iz Vranja sa najlon kesom u kojoj pored prehrambenih proizvoda i voća bio pištolj sa punim šaržerom ušao na Dečje odeljenje ovdašnje bolnice..

On je, kako kaže Dragan Stamenković, portparol PU Vranje, došao u večernjim satima u posetu sinu na Dečjem odejenju vranjske Bolnice, ali je zahvaljujući brzoj intervencijom medicinskih ekipa i obezbeđenja, sklonjen od pacijenata i na sreću nije bilo nikakvih posledica.

Jedan od očevidaca kaže da je sve izgledalo kao u nekom trileru. T.G. je ušetao sa pištoljem u kesi, spustio ga na sto u bolesničkoj sobi, a onda su žene koje su to videle počele da vrište i da beže glavom bezobzira u toalet i kupatilo“.

Inače, svi očevici tvrde da nikog nije pokušao da povredi.

Direktor bolnice dr Zvonimir Đorđević i njegov zamenik dr Mladen Kostić su, potvrđujući ovu informaciju, istakli da je veoma važno da niko nije povredjen.

Inače, kako je rečeno T.G.je bio u vidno alkoholisanom stanju. Nakon meteža, pošto je otkriven pištolj medicinske sestre su pozvale obezbeđenje, a T.G. je sve vreme govorio da nikoga ne želi da povredi, obezbeđenje je pozvalo policiju, koja je privela čoveka.

Dragan Stamenković, ističe da je još uvek nepoznato sa kojim je motivom T. G. u posetu detetu došao sa pištoljem. Interventna ekipa PU Vranje je odmah izašla na teren nakon poziva, a on se opirao hapšenju. Policija mu je odredila zadržavanje od 48 sati, a onda je sudija ovaj slučaj preinačio u redovni postupak - veli Stamenković.


#   Vranje   policija   bolnica   Dragan Stamenković   medicinske sestre   Zvonimir Đorđević   PU Vranje   panika   oružje   pijanstvo   dečje odeljenje   Mladen Kostić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima