Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

FARMA 3: Diva digla rejting i oduševila Farmere

rssBookmark and Share

Prokuplje 15.12.2010. Autor: Stefan Radović

Nakon izbora Vendi i Ekrema za sluge i svađe u spavaćoj sobi između Eve, Marjana i Vendi, pop pevačice Marija Šerifović i Jelena Karleuša posetile su takmičare i upotpunile žurku svojim prisustvom, ali i pevanjem.Kao smo saznali od izvora iz produkcije JK je sinoć drastično podigl rejting Frme koji je i onako na visokom nivou.

FARMA 3: Diva digla rejting i oduševila Farmere


Nakon što su se ugrejale, popričale sa farmerima, Peja je najavio pop divu Jelenu Karleušu koja je otvorila žurku pesmom ‘‘A I Ti Me Izneveri” Bijelog Dugmeta.

Tokom noći JK je pesmu ”Ja Potpuno Trezan Umirem” posvetila Vendi, a Ekrem samo što nije zaplakao slušajući tekst pesme posvećene njegovoj ljubimici Vendi.

Pop zvezda Marija Šerifović pevala je narodnjake i još jednom pokazala koliko je dobra i u narodnoj muzici.

Posebno iznenađenje za sve bila je Jelenina izvedba pesme ”Vranjanka” koja je oduševila sve prisutne, pa i Mariju Šerifović.

Vendi je, ne skidajući zelenu kapu koju je dobila od Bokija 13 sedela ne konstatujući Karleušu, a ni ova nju nije primećivala dok je srdačno ćaskala sa Evom i Limenom.Koji je razlog i zbog čeka se JK nije pozdravila niti komunicirala sa Vendi nismo uspeli da saznamo jer nam se Karleuša do zaključenja ovog teksta nije javljala na telefon.


#   Prokuplje   Farma šou   farma   Marija Šerifović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima