Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ako neće da se igra Dvor nije mesto za Danijela

rssBookmark and Share

29.01.2011. Autor: Bojana.A

Kralj i kraljica su večeras odlučili da nominuju Uršu Čepin i Danijela Pavlovića za izbacivanje sa “Dvora”, dok je publika najmanje glasova dala Jeleni Marinkov i Peci Brzakoviću. Njih četvoro će noć provesti u okovima, a sutra će biti saopšteno koji muškarac i žena ispadaju iz rijalitija.

Prve zvanične nominacije protekle su u znaku zbunjenosti. Pravila nalažu da se vladari dogovore koga nominuju, zatim kralj saopštava zajedničku odluku i obrazloženje za žensku, a kraljica za mušku osobu.

Pošto nisu shvatili pravila nominacija, usledile su kratke konsultacije i duža objašnjenja, što od voditelja Ognjena i Krunskog saveta, što od ostalih koji su razumeli bolje od njih.

Dragana je objasnila da Danijel nije ispoštovao zadatak jer nije hteo da obuče gaće preko pantalona i pleše kao i ostali takmičari jer, kako je objasnio, radi u pedagoškoj ustanovi i ne želi da ga takovog gledaju deca.

-Ako neće da se igra i ispunjava zadatke, onda Dvor nije mesto za njega - rekla kraljica Dragana Tripić za Danijela .

Nakon saopštenih glasova, Dejan Milićević je u kuću uneo bukagije i stavio u okove nominovane učesnike. Kod njega se nalazi ključ od lanaca koji jedino on može da upotrebi kad se nekom od “kažnjenih” bude išlo u toalet.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima