Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

JK na Eurosongu

rssBookmark and Share

06.02.2011. Autor: Stefan Radović

I dok RTS i dalje krije potencijalne učesnike oko izbora za ovogodišnju Evroviziju, publika urgira da naš ovogodišnji predstavnik bude Jelena Karleuša.Kako za naš portal ekskluzivno kaže naš izvor iz RTS-a postoji velika mogućnost da će baš Jelena učestvovati na ovogodišnjoj Evroviziji .

JK na  Eurosongu

Prema zvaničnom saopštenju RTS -a ovogodišnji izbor za predstavnika Evrovizije biće dramatičan.

Prošle godine, organizovana je prva grupa pod nazivom "Hoćemo JK na Eurosongu!”, ali usledile su i nove grupe čiji broj članova konstantno raste.

Neke javne ličnosti sa kojima smo razgovarali navode da samo Jelena Karleuša ima sve što je potrebno za pobednika takvog takmičenja: Pojavu, scenski nastup, pa čak i supruga koji je poznat u Evropi.

Međutim, čelni ljudi RTS-a i dalje ne žele ništa konkretno da kažu:

-O imenima izvođača moći ćemo da govorimo tek kada bude saopšteno ime autora kompozicija, jer upravo autor u velikoj meri učestvuje u odabiru izvođača.Zasada nesmem ništa da vam otkrivam,ali mogućnos da baš Jelena Karleuša učestvuje na ovogodišnjem Evrosongu postoji,Kazao nam je naš dobro obavešteni izvor iz Javnog servisa Srbije.

Ukoliko dođe do toga, Jelena ima velike šanse. Izgleda svetski, prati trendove, provokativna je, ima ogromnu podršku armije fanova koji su oformili brojne grupe na "Fejsbuku", ali i "Jutjubu" u kojima lobiraju za njeno učešće na Evroviziji 2011.

 

 www.youtube.com/v/bIr_VIxHtNY


#         Jelena Karleuša   Eurosong   RTS
@rts_vesti @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima