Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

EKSKLUZIVNO: Otkrivamo ko sve ulazi na Dvor

rssBookmark and Share

09.01.2011. Autor: Milena.R

Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić ugostiće, ali i izbacivati takmičare novog realityja Dvor,a redakcija rublike ZABAVA vam Exkluzivno otkriva ko su zasigurni učesnici novog rijalitija Dvor.

EKSKLUZIVNO: Otkrivamo ko sve ulazi na Dvor

Od 16. Januara na TV Pink startuje novi reality show Dvor.

Koncepciju sigurno znate, ali stanare ne. Iako su pregovori još uvek u toku i ugovori se sastavljaju, ono što je za sada izvesno jeste voditeljski par.

Iako se u medijima nagađalo da će ova uloga biti poverena Bošku Jakovljeviću, produkcija je odlučila da će Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović nastaviti svoju voditeljsku misiju i nakon Farme,saznaje portal JuznaSrbija.com od izvora iz produkcije.

Što se tiče ukućana, spominjala su se mnoga imena iz javnog života koja će se useliti na dvor u Šimanovcima, kako nam je kazao naš dobro obavešteni izvor potvrđeni učesnici za sada su: Miroljub Aranđelović-Kemiš, Danijel Pavlović, Jovan Stefanović, Nemanja Nikolić,pevačica Vanesa Šokčić,klubski pevać Ćemo i kraljica narodne muzike Lepa Lukić.

-Sa ostalima se još pregovara,a do 16. januara sve će biti na svom mestu, a lista stanara zaključena.konačnu odluku doneće Milica i Željko Mitrović dva dana pred početak šoua,Zaključuje naš dobro obavešteni izvor iz produkcije.

Srednjovekovni zamak ugostiće VIP takmičare dva meseca, a oni će živeti kao kraljevi, prinčevi, vitezovi, robovi i dvorske lude. Boriće se u zanimljivim borbama i verno dočarati period od pre više stotina godina.

Pink je spreman za novi show, a verujemo da ćete biti i vi jer vas očekuje nešto neviđeno do sada na našim malim ekranima.


#   dvor   Željko Mitrović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima