Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jelena Karleuša podržala LDP

rssBookmark and Share

20.10.2010. Autor: Stefan Radović

Jelena Karleuša podržala LDP


Nasilje u Beogradu 10. oktobra, kao i izgredi navijača na utakmici u Đenovi, predstavljaju politički projekat čiji je cilj da se zaustavi dalja transformacija društva ka evropskim vrednostima, izjavio je predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović na tribini ove partije koja j održana u UK VUK.

Pokretački mehanizam tog nasilja je nemoć države da odgovori na pitanje koje je sama pokrenula usvajanjem Zakona o borbi protiv diskriminacije i onog dana kada je povukla taj zakon pod pritiskom crkve, država se složila sa njegovim jednoznačnim tumačenjem,rekao je Jovanović.

"Ne može se doneti određeni zakon, a onda se kada njegova primena treba da se pokaže na delu, sakriti iza kordona policije, koji je postavljen tu samo da predstavi kako ta ista država garantuje slobodu različitosti",Izjavio je Jovanović.

Prema njegovim rečima, sve državne institucije koje su morale da reaguju nakon nereda nisu to učinile, niti su se obratile građanima da im objasne šta se desilo, i napomenuo da su o nasilju ćutali oni koji bi po pravilu prvi trebalo da progovore i da se pojave pred građanima. A to su predsednik, premijer, lider najveće opozicione partije, patrijarh, rektor Beogradskog univerziteta, ministar kulture, smatra Jovanović.

Jovanović je rekao da prisustvo funkcionera i simpatizera LDP-a na Paradi ponosa proizilaze iz političke i ljudske obaveze.

DIVA SPECIJALNI GOST

Na tribini Liberalno-demokratske partije u punoj sali UK "Vuk" glavna zvezda bila je Jelena Karleuša-Tošić koja je sedela u prvom redu sa svojim menadžerom Zorano Birtasevic i stilistom Darkom Kostićem.
 

Lider stranke Čedomir Jovanović pozdravio je Srpsku DIVU, rukovao se sa njom i kratko popričao.
 

Jovanović uopšte nije krio svoje oduševljenje zbog prisustva Jelene Karleuše što su primetili svi prisutni na tribini ove stranke.

 


#   Dom zdravlja   Jelena Karleuša   Čedomir Jovanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima