Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

JK piše poslednju kolumnu UŽIVO

rssBookmark and Share

04.11.2010. Autor: Stefan Radović

Pop diva Jelena Karleuša rešila je da ućutka zlobnike koji tvrde da joj neko drugi piše i sastavlja kolumne, pa je pozvala novinare da u četvrtak 04.11.2010 u redakciji ovog dnevnog lista prisustvuju nastanku njene poslednje kolumne.


Njena poslednja kolumna biće objavljena 8. novembra, a da li će se predomisliti, ili možda baciti u političke vode pokazaće vreme.

-Jelena Karleuša ovim postupkom želi da pokaže, i dokaže, svim nevernim Tomama da zna sva slova, da ume da se služi kompjuterom i da zaista sama sastavlja kolumne koje su uzdrmale čitavu Srbiju – kaže se u pozivu koje su novinari Kurira uputili kolegama iz drugih redakcija.

-Ovaj događaj propratiće predstavnici štampanih i elektronskih medija, kako iz Srbije tako i iz zemalja u okruženju, a za čitaoce lista Kurir obezbeđen je direktan prenos na njihovom veb-portalu.

Popularnost dive nprekidno raste a dokaz za to je njen Fan klub na Fcebooku koji ima najviše fanovi,u ovom trenutku ima čak 140.503 fanova a broj onih koji je podržavaju i vole nerekidno raste što dovoljno govori da je u Srbiji zaista vreme za promene,pa nek crknu dušmani.


#   Jura   posao   Jelena Karleuša
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima