Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još 300 karata za koncert El Chapulin solo - Manu Chao acoustic

rssBookmark and Share

Niš 11.10.2019. Južna Srbija Info

Zbog ogromnog interesovanja, kako Nišlija, tako i ljudi iz cele Srbije, pa i okolnih zemalja, menadžmentEl Chapulin solo - Manu Chao acoustic , zajedno sa organizatorom World music - festivalom Merak, odlučio je da pusti u prodaju još 300 karata.

Još 300 karata za koncert El Chapulin solo - Manu Chao acoustic

Kako je 2. oktobra planulo 900 karata za manje od sat vremena, a interesovanje publike ne prestaje za koncert El Chapulin Solo - Manu Chao acoustic, u ponedeljak, 14. oktobra od 12 sati biće pušteno u prodaju još 300 karata za koncert koji je zakazan za 21 sat 19. oktobra u hali Mika Antić u Nišu.

Posetioce očekuje akustična verzija njegove stare i nove muzike…Seeds of freedom, Vida Tómbola, Siberie, Mala Vida…

Manu ne piše svoje pesme. On ih živi. Ne piše o svom životu. Peva o njemu. Manu ne spava. On sanja. Organizator, Merak fest vas poziva da sanjamo zajedno i osetimo taj čuveni merak!

World music fest  nazvan je po srpskoj reči MERAK, koja iako potiče iz turskog jezika, odavno se odomaćila kod nas sa značenjem zadovoljstva koje proističe iz “malih” stvari – označava želju, žudnju za nečim, ćef, uživanje, ugodno raspoloženje…

Upravo ova srpska reč ušla je u internacionalni rečnik reči koje nije moguće prevesti na druge jezike! Merak fest ima za cilj da na koncertnom podijumu prezentuje upravo taj osećaj po kojem je Niš prepoznatljiv!

Informacije na nawww.merakfest.com

Organizator koncerta je Merak fest, uz podršku Grada Niša.

Komentara: 0


#   Niš   koncert   Miroslav Antić OŠ   Merak fest   Manu Chao
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima