Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na sahrani Darka Radovanovića plakali i popovi

rssBookmark and Share

Sremska Mitrovica 15.06.2011. Stefan Radović

Više od 5.000 ljudi došlo na sahranu pevača Darka Radovanovića na centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici. Na sahrani pevača plakali i popovi.

Na sahrani Darka Radovanovića plakali i popovi

Radovanović je sahranjen na centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Više od pet hiljada prijatelja, rođaka i kolega došlo je da isprati Darka do večne kuće, dok su supruga Maja, majka Stana i otac Vidoje skrhani bolom primali saučešće.

Komemoracija popularnog pevača počela je juče nešto posle 11 časova u pozorištu Sremske Mitrovice, gde su govor održali gradonačelnik Branislav Jadinović i kompozitor Bane Opačić.

Savo Milošević, koji je pre nekoliko dana sahranio oca, juče je došao da se oprosti od pevača Darka Radovanovića, koji je u nedelju uveče poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Beli sanduk sa posmrtnim ostacima Darka Radovanovića bio je postavljen ispred kapele. Pored sanduka stajala je ožalošćena porodica. Supruga Maja trudila se da ne plače dok prati supruga na večni počinak. Pored nje u invalidskim kolicima bio je Darkov otac Vidoje, a pored njega brat Siniša i bratanci Jovana i Ana. Darkovu ćerku Laru porodica nije dovela na sahranu.

Uz zvuke njegovih hitova „Srce lako ti je" i „Ako je do mene" posmrtna povorka krenula je ka grobnici, što je izazvalo jecaj prisutnih. Na kovčegu se nalazila fotografija sa nastupa popularnog pevača.

Majka Stana okrenula je glavu jer nije mogla da gleda kako njenog sina pokrivaju zemljom. Iz dubine njene duše čuo se samo krik:

- Jao, sine moj, sine moj !

Veliki broj javnih ličnosti ispratio je Radovanovića. Poslednju počast odali su i pevači Ivana Selakov, Aca Lukas, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom, Milena Ćeranić, Ljuba Aličić, Goca Tržan, Luis, Saša Matić, Nikola Rokvić i mnogi drugi.

Podsetimo, Darko Radovanović (36) i i njegov menadžer Aleksandar Milošević (41) poginuli su 11. juna u 20.10 kad su “mercedesom” podleteli pod šleper kod Ostružničkog mosta.

Komentara: 0


#   Aca Lukas   Darko Radovanović   sahrana   Sremska Mitrovica   Aleksandar Milošević   Goca Tržan   Saša Matić   Seka Aleksić   Ivana Selakov
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima