Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

NATAŠA I DAČA: Kraj velike ljubavi

rssBookmark and Share

03.02.2011. Stefan Radović

Advokat pop pevačice i vaterpolo asa, Dragan Gojković, potvrdio portalu JužnaSrbija.kom da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović podneli predlog za brakorazvodnu parnicu.

NATAŠA I DAČA: Kraj velike ljubavi

Nataša i Danilo su večeras u mojoj kancelariji potpisali zahtev za sporazumni razvod braka, kazao j za naš portal advokat Dragan Gojković dodavši da je na nekoliko minuta u svojoj kancelari ostavio same Natu i Daču kako bi se pomirili, ali je bilo bezuspešno .

U kancelariju advokata Gojkovića prva je u pola devet stigla Nataša koja se dovezla sama. Parkiravši auto u blizini zgrade, hitro se uputila ka ulazu ne želevši da daje bilo kakav komentar brojnim okupljenim novinarima .

Nakon sat vremena sa kapuljačom na glavi pojavio se i vaterpolista Danilo Dača Ikodinović. Sastanak iza zatvorenih vrata trajao je oko sat vremena, a prvi ga je napustio Ikodinović koji je užurbano napustio zgradu i peške se uputio u nepoznatom smeru izbegavši svaki kontakt sa sedmom silom.

Pop zvezda Nataša Bekvalac je napustila kancelariju advokata petnaest minuta po odlasku Ikodinovića i nekoliko minuta bezuspešno pokušavala da upali automobil. Kada je shvatila da joj to neće poći za rukom, vratila se u zgradu svog advokata verovatno po pomoć.

Kako redakcija rublike ZABAVA saznaje od dobro obaveštenog izvora prvo pojavljivanje Nataše Bekvalac u javnost biće u emisiji Ami-G šou kod Ognjena Amidžića, a do tada Bekvalčeva neće davati nikave izjave medijima niti će se pojavljivati u jvnost.


#   Nataša Bekvalac
@NatasaBofficial @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima