Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

PAPARACO: Sa osmehom na lice Ceca čačka sise

rssBookmark and Share

Leskovac 27.11.2010. Autor: Stefan Radović

Uprkos tome što je pravosudni organi u Srbiji gone zbog optužbi da je vršila malverzacije sa fudbalskim transferima, Ceca je obožavaocima u Skoplju priredila dobru zabavu.

PAPARACO: Sa osmehom na lice Ceca čačka sise

Naš vešti Paparaco uhvatio je popularnu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović kako tokom nastupa u Skoplju pred 12.000 ljudi sa osmehom na lice gleda u svoje grudi, kojima je bez sumnje oduševljena što se da videti i na našoj Paparaco fotografii.

Ražnatovićeva je koncert održala sa jednostavnom scenografijom i samo dve preobuke.

Svetlana Ražnatović negirala je u Skoplju da je prodajom igrača fudbalskog kluba Obilić proneverila višemilionsku sumu novca. Ona je kazala da su napadi na nju „klasičan medijski linč“.

Ministarka pravde Snežana Malović je rekla da očekuje da će tužilaštvo ubrzo doneti odluku o slučaju Svetlane Ražnatović, ističući pritom da niko nije iznad zakona.

-Pravosuđe je u poslednjih godinu dana u mnogim odlukama pokazalo da niko, bez obzira na društveni položaj, nije izbegao ruku pravde - rekla je Malovićeva napominjući pritom da je zgrožena činjenicom da sedam godina traje postupak protiv Ražnatovićeve i njene sestre Lidije Veličković zbog sumnje da su protivpravno prisvajale novac od transfera više fudbalera kluba Obilić, na čijem su čelu bile.

Svetlana Ražnatović, bivša predsednica FK „Obilić", tereti se po nacrtu optužnice Višeg tužilaštva u Beogradu da je prisvojila 235 miliona prilikom prodaje fudbalera.


#   Leskovac   Svetlana Ražnatović
@CRaznatovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima