Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Slađana Milošević napala Karleušu

rssBookmark and Share

01.11.2010. Autor: Stefan Radović

''Ko gubi ima pravo da se ljuti'', a ko gubi reći će narod koji je i najbolji sudija. Saradnici i prijatelji rok muzičarke i književnice Slađane Milošević otvorenim pismom upućenim Olji Bećković, autorki emisije „Utisak nedelje“, gde je folk DIVA Jelena Karleuša nedavno gostovala, zamerili su što je gošća bila Srpska diva, a ne Miloševićeva.

Slađana Milošević napala Karleušu

 

Povod je, navodno, bio i nedavni napad koji se kasnije dogodio na Karleušu i njenog supruga Duška Tošića, igrača FK „Crvene zvezde“.

- Gospođica Milošević, se već više od 10 godina, neprestano bori za poštovanje prava svojih kolega, kroz različite programe, državne institucije, organe. Pokrenula je brojne aktivnosti koje se tiču piraterije, zaštite autorskih prava i intelektualne svojine, zaštite umetnika i izvođača, borbu za poboljšanje kulturnog ambijenta u našoj zemlji, za donošenje sistemskih anti-monopolskih zakona itd. Za sve ovo, nije dobila podršku TV B92, stoji između ostalog u dugačkom pismu Slađane Milošević.
 

- Naivno gledano, gospođa Karleuša napisala je kolumnu u kojoj je pružila podršku gej populaciji, sa osvrtom na nerede na ulicama Beograda, stoji između ostalog u pismu.

- Moje mišljenje je da gospođa Milošević ne treba sebe da uljuljkuje u ideju da je zaslužuje bilo čiji poziv i razumevanje. Ako ja u jednom danu postignem cilj koji ona pokušava da postigne dvadeset godina, to znači da ona, jednostavno, ne radi to dobro. Nema tu mnogo filozofije. Šta je njoj? Ko sve neće da ustane iz sarkofaga - izjavila je Karleuša.

Rok muzičarka i književnica dozvolila je sebi da u pismu kaže kako sumnja da Jelena Karleuša sama piše svoje kolumne a sve to iz samo njoj poznatih razloga, možda je Miloševićeva i mislila da će naš novinski portal inače naj čitaniji na Jugu Srbije čije vesti preuzimaju mnogi kako domaći tako i strani mediji da stavi baš njenu fotografiju, ali se, ako je tako mislila prevarila. I sad da nas neko ne shvati pogrešno, nismo mi krivi što u arhivi nemamo ni jednu njenu fotografiju.


 


#   Jelena Karleuša
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima