Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Императори ће морати да се докажу!

rssBookmark and Share

14.05.2015. Јужна Србија Инфо

Након неизвесног меча у Београду, на гостовању "Вуковима", актуелним вишеструким шампионима Србије, где су водили до последњих секунди 3. четвртине, "Императори" у недељу дочекују вицешампиона Србије, "Дивље Вепрове" из Крагујевца.

Императори у акцији, Фото. KAF Imperatori Nis
Императори у акцији, Фото. KAF Imperatori Nis

Императори су протеклог викенда били надомак сензације, пошто су на Ади Циганлији у Београду, водили 0-8 до последњих тренутака 3. четвртине, против вишеструког шампиона Србије и вицешампиона Европе, екипе "Вукова", међутим, умор и недовољно дугачка клупа "Императора" тј. дужи ростер Вукова је у финишу успео да "преломи" меч и на крају убедљиво слави 27-8.

Охрабрени сјајном игром, приказаном у претходном колу Београду, "Императори" у недељу дочекују вицешамионе Србије, "Дивље Вепрове" из Крагујевца, екипу која годинама уз "Вукове", доминира у домаћем првенству. 

Утакмица

Након помало изненађујућег пораза од новосадских "Војвода" у претходном колу, као и од "Вукова" пре тога, "Вепрови" имају индентичан скор као и "Императори" 2-2. Најбољи појединац "Императора" први стрелац лиге у досадашњем делу сезоне, американац Ричард Самјуел, очекује спектакл у недељу:

Биће то занимљив меч овог викенда, против Крагујевца. 

Озбиљне су амбиције ка плејофу од стране оба тима. Имамо сјајну прилику да изађемо и надигравамо се са једним од најбољих тимова Америчког фудбала у Србији. 

Крагујевац има одлчно језгро тима сачињеног од домаћих играча, са веома талентованим импортима и сјајним квотеребеком Стефаном Стефановићем, који је био наш вођа напада прошле сезоне! Морамо изаћи на терен и играти како најбоље умемо, ако желимо да победимо. Ова утакмица ће бити прави спектакл за навијаче овде у Нишу. 

 


#   утакмица   Императори клуб   амерички фудбал
@nisimperatori @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима