Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Imperatori će morati da se dokažu!

rssBookmark and Share

14.05.2015. Južna Srbija Info

Nakon neizvesnog meča u Beogradu, na gostovanju "Vukovima", aktuelnim višestrukim šampionima Srbije, gde su vodili do poslednjih sekundi 3. četvrtine, "Imperatori" u nedelju dočekuju vicešampiona Srbije, "Divlje Veprove" iz Kragujevca.

Imperatori u akciji, Foto. KAF Imperatori Nis
Imperatori u akciji, Foto. KAF Imperatori Nis

Imperatori su proteklog vikenda bili nadomak senzacije, pošto su na Adi Ciganliji u Beogradu, vodili 0-8 do poslednjih trenutaka 3. četvrtine, protiv višestrukog šampiona Srbije i vicešampiona Evrope, ekipe "Vukova", međutim, umor i nedovoljno dugačka klupa "Imperatora" tj. duži roster Vukova je u finišu uspeo da "prelomi" meč i na kraju ubedljivo slavi 27-8.

Ohrabreni sjajnom igrom, prikazanom u prethodnom kolu Beogradu, "Imperatori" u nedelju dočekuju vicešamione Srbije, "Divlje Veprove" iz Kragujevca, ekipu koja godinama uz "Vukove", dominira u domaćem prvenstvu. 

Utakmica

Nakon pomalo iznenađujućeg poraza od novosadskih "Vojvoda" u prethodnom kolu, kao i od "Vukova" pre toga, "Veprovi" imaju indentičan skor kao i "Imperatori" 2-2. Najbolji pojedinac "Imperatora" prvi strelac lige u dosadašnjem delu sezone, amerikanac Ričard Samjuel, očekuje spektakl u nedelju:

Biće to zanimljiv meč ovog vikenda, protiv Kragujevca. 

Ozbiljne su ambicije ka plejofu od strane oba tima. Imamo sjajnu priliku da izađemo i nadigravamo se sa jednim od najboljih timova Američkog fudbala u Srbiji. 

Kragujevac ima odlčno jezgro tima sačinjenog od domaćih igrača, sa veoma talentovanim importima i sjajnim kvoterebekom Stefanom Stefanovićem, koji je bio naš vođa napada prošle sezone! Moramo izaći na teren i igrati kako najbolje umemo, ako želimo da pobedimo. Ova utakmica će biti pravi spektakl za navijače ovde u Nišu. 

 

Komentara: 0


#   utakmica   Imperatori klub   američki fudbal
@nisimperatori @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima