Јужна Србија Инфо

Економија

Пословне информације и обавештења


<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Укупно: 1671  |  Приказано: 71 - 80

Лесковачки "Џинси" напредује и шири производњу

Јужна Србија Инфо 03.07.2019.
Џинси из Лесковца

Компанија "Џинси" у Лесковцу послује од 2010. године када је у неусловном простору некадашњег „Летекса“ радило око 150 радника. Данас турски произвођач запошљава 950 радника.

опширније

Коментара: 0

Продавнице на северу Космета од јутрос поново раде

РТС, Јужна Србија Инфо 03.07.2019.
Продавнице на северу КиМ поново раде

После два дана под катанцем, радње на северу Косова и Метохије од данас поново раде. У знак протеста због трговинске блокаде и таксе од 100 одсто коју је Приштина увела на српску робу пре више од седам месеци на северу Космета биле су затворене све прехрамбене радње, киосци с робом и пекаре. Ситуација у здравственом центру у Косовској Митровици је забрињавајућа, нема…

опширније

Коментара: 0

Срби неће "албанску робу": Други дан радње на северу КиМ под катанцем до даљег

РТС, Јужна Србија Инфо 02.07.2019.
Радње под катанцем други дан

Све радње, угоститељски и привредни објекти на северу Косова и Метохије су закључани. Од јуче је све стало, ништа не ради, а до када ће то трајати одлучиће Удружење привредника, који не могу да послују више од седам месеци због приштинске таксе од сто одсто на производе из централне Србије. Привредници заседају у 19 часова.

опширније

Коментара: 0

Затворене све радње и угоститељски објекти на северу Косова

РТС, Јужна Србија Инфо 01.07.2019.
Затворене све радње на северу Косова

У знак протеста због трговинске блокаде и таксе од 100 одсто које је Приштина увела на робу из централне Србије, затворене су све прехрамбене трговине, радње, дућани и киосци с робом на северу Косова и Метохије.

опширније

Коментара: 0

Баварски привредници у посети Нишу

Јужна Србија Инфо 28.06.2019.
Баварски привредници у Нишу

У организацији Баварског државног министарства за привреду Немачко-српске привредне коморе, у Нишу борави делагација баварских привредника.

опширније

Коментара: 0

И ове године проблем: Мерошински воћари незадовољни откупном ценом вишања

Јужна Србија Инфо 22.06.2019.
Проблем са откупном ценом вишања

Због лоших временских услова,плус берба вишања на око две хиљаде хектара у мерошинском крају, где 80 одсто домаћинстава има засаде тог воћа, касни. Произвођаче прате и други проблеми.

опширније

Коментара: 0

Пословање аеродрома Ниш: Исте бројке, различита тумачења НКД и директора

14.06.2019.
Исте бројке друга тумачења

Национална коалција за децентрализацију (НКД) објавила је податке о пословању нишког аеродрома који показују нижу просечну плату запослених, губитке и веће накнаде за чланове Надзорног одбора. В.Д директора Аеродрома Душан Кнежевић не пориче изнете бројке, али им даје другачије тумачење, према којем пословање није тако лоше као што НКД наводи.

опширније

Коментара: 0

Штампарије – креативан и уносан бизнис!

Никола Стојановић 10.06.2019.
Штампарије

Данас су штампарије и те како унапредиле своју понуду. Технологија је напредовала, а самим тим су и бројне могућности за штампање. Наиме, рекламни материјал корисници сами могу да креирају, а у већини штампарија сами можете и да одлучите какав дизајн желите. Осим штампања на текстилу, данас штампарије нуде и штамање на другим предметима као што су шоље, дрвени предмети,…

опширније

Коментара: 0

Представници компаније "Хуавеј" посетили Ниш

Јужна Србија Инфо 05.06.2019.
Хуавеј у Нишу

Представници Компаније Хуавеј посетили су јуче Ниш и са градоначелником Дарком Булатовићем и његовим сарадницима, као и представницима Министарства трговине, туризма и телекомуникација разговарали о сарадњи на пројекту Ниш – паметан град.

опширније

Коментара: 0

Михајловићева одржала састанак са "Актором": Приоритет завршетак источног крака Коридора 10

01.06.2019.
Приоритет завршетак источног крака Коридора 10

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, разговарала је данас с руководством грчке компаније “Актор”, која је извођач радова на четири деонице на источном краку Коридора 10.

опширније

Коментара: 0

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Укупно: 1671  |  Приказано: 71 - 80