Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки аеродром припојен Аеродромима Србије д.о.о.

rssBookmark and Share

Ниш 21.10.2019. Бета

Аеродром Константин Велики у Нишу и Аеродром Морава у Краљеву од 19. октобра, имају јединственог оператера, чиме је окончан и поступак реализације Одлуке о статусној промени припајања нишког аеродрома привредном друштву "Аеродроми Србије", саопштило је то привредно друштво.

Нишки аеродром припојен Аеродромима Србије д.о.о.

"Аеродроми Србије" доо Ниш преузимају сва права и обавезе према тренутно запосленима на аеродрому "Константин Велики" чије име остаје исто, без обзира на промену оснивача и они ће наставити да обављају своје радне обавезе без престанка.

Сва права, обавезе и одговорности из уговора које је закључило предузеће "Аеродром Ниш", не само са авио-компанијама, већ и са свим осталим добављачима и корисницима услуга, прећи ће у привредно друштво "Аеродроми Србије" доо Ниш.

Како је наведено, "Аеродроми Србије" ће наставити, уз помоћ надлежног Министарства, даљу модернизацију нишког аеродрома, која се огледа кроз завршетак пројекта изградње система светлосног обележавања, као и радове на изради пројектно техничке документације за нову терминалну зграду.

Коментара: 0


#   Ниш   аеродром Константин Велики   Краљево   Аеродроми Србије
@NisAirport @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима