Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворен ритејл парк "Зона" у Врању

rssBookmark and Share

Врање 27.11.2020. Јужна Србија Инфо

Симболичним уручењем кључа градоначелнику Врања др Слободану Миленковићу данас jе свечано отворен ритеjл парк ,,Зона''. Кључеве jе уручио представник инвеститора, Компаниjе „Иммобалкан“ Мартин Пацовски.

Отворен ритејл парк "Зона" у Врању

Он се захвалио локалноj самоуправи и извођачу радова на одличноj сарадњи.

,,Веруjем да ће наши потрошачи и грађани Врања волети ово место и да ће то бити убудуће њихово место окупљања’’, рекао jе Пацовски.

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић се захвалио представнику инваститора нагласивши да су оваj кључ Врањанци дуго чекали и изразио задовољство што су грађани Врања добили савремен трговински центар. ,,Ниjе било лако jер jе град скоро годину и по дана припремао ову локациjу за продаjу, иако су многи мислили да jе немогуће, ми смо успели да по jако повољноj цени продамо ово земљиште, да са тим средствима консолидуjемо буџет и кренемо реализациjу битних капиталних проjеката у граду. Ово ће заиста бити зона окупљања, али и зона добре куповине и развоjа, jер поред директних средстава коjе смо добили у буџет процена jе да ће Град од пореза на имовину годишње приходовати 3,5 милиона динара. Такође, важно jе да jе овде запослено 200 до 250 углавном младих људи. Веруjем да ће оваj трговински центар допринети развоjу транзитног туризма, али и многих других услужних делатности’’, истакао jе градоначелник Миленковић. Он се захвалио инвеститору, чешкоj Компаниjи „Имобалкан’’, jер се показао као озбиљан и одговоран партнер и саопштио да ће нова улица, поред тржног центра, добити назив по Прагу, главном граду Чешке.

Своjа представништва у обjекту, коjи се простире на осам и по хиљада квадрата, имаће New Yorker, Pepco, Jysk, Intersport, Sport Vision, Đak sport, Lilly drogeria, Opposite shoes & bags, Dexy co, Gigatron, Exclusive change, Deichmann, Feedback.

Коментара: 0


#   Врање   Слободан Миленковић   Шопинг центар   Ритејл парк   Зона Ритејл парк   Имобалкан
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима