Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дом за децу Душко Радовић добио донацију од компаније Џонсон електрик

rssBookmark and Share

10.12.2015. Нишке Вести

Представници компаније „Џонсон електрик“ посетили су штићенике Дома за децу и омладину „Душко Радовић“ и том приликом донирали средства за куповину мултифункционалних неуролошких колица.

Дом за децу Душко Радовић добио донацију од компаније Џонсон електрик

Такође, деци из дома уручени су новогодишњи пакетићи које су запослени у „Џонсон електрику“ прикупили у акцији „Слаткиш за дечји осмех“.

 Дом за децу Душко Радовић добио донацију од компаније Џонсон електрик
„Као друштвено одговорној компанији, веома нам је битно да будемо укључени у дневне активности у локалној заједници и да својим донацијама можемо да помогнемо онима којима је то потребно, што је и у складу са вредностима наше фирме. Изузетно сам поносан на запослене у ’Џонсон електрику’, јер су узели учешће у овој хуманитарној акцији“, истакао је директор компаније „Џонсон електрик“ Саша Младеновић.

Директор Дома за децу и омладину „Душко Радовић“ Игор Стојковић каже да је донација од немерљиве вредности за ову институцију, кориснике и запослене, јер већ дуго покушавају да набаве мултифункционална неуролошка колица. Стојковић је позвао и друге компаније да следе пример „Џонсон електрика“.

Представници компаније „Џонсон електрик“ хуманитарну акцију наставили су у Школи за основно и средње образовање деце са сметњама у развоју „14. октобар“. Донација у вредности од 1500 евра намењена је куповини интерактивне табле и Брајеве тастатуре. Као додатан гест, посађено је и 30 четинарских садница у дворишту школе.

„Уз захвалност компанији ’Џонсон електрик’ на вредној донацији, велико хвала и свим запосленима ове компаније на пажњи коју су поклонили ђацима дарујући им новогодишње пакетиће. То је најбољи начин да се деца обрадују празницима“, изјавио је Зоран Николић, директор ШОСО „14. октобар“.

Уз нову опрему – Брајеву тастатуру и интерактивну таблу – ђацима и наставницима ће свакодневни рад бити лакши, а систем учења квалитетнији.

Представници школа и компаније „Џонсон електрик“ изразили су наду да ће у 2016. годину ући још успешнији у заједничком раду.

Коментара: 0


#   образовање   донација   Џонсон електрик   Зоран Николић   Дом Душко Радовић   Саша Младеновић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима