Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јачање веза између Нишавског округа-Ниша и братског Никшића

rssBookmark and Share

26.03.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

У понедељак је у Нишавском управном округу одржан сусрет између градоначелника Никшића, Марка Ковачевића, и начелника Нишавског управног округа, Петра Бабовића, који је означио наставак и јачање веза између ова два града.

Јачање веза између Нишавског округа-Ниша и братског Никшића

У топлој добродошлици, начелник Бабовић изразио је задовољство што је имао прилику да се сусретне са градоначелником Никшића и његовим сарадницима, истичући да односе између ова два братска града и држава негују као непроцењиве.

"Велико ми је задовољство што сам данас у Нишавском управном округу могао да се поздравим са градоначелником Никшића Марком Ковачевићем. Односе наших братских градова и држава негујемо као непроцењиве", поручио је у топлој добродошлици градоначелнику Никшића и његовим сарадницима, начелник Нишавског управног округа Петар Бабовић.

"Посебно ми је драго, а и важно, што смо данас, како у формалном, тако и у неформалном делу нашег разговора, са подједнаким ентузијазмом изразили наду да ће и наша сарадња и међусобни односи бити нераскидиви и донели смо чврсту одлуку да наставимо да их у будућности стално унапређујемо", закључио је том приликом начелник Бабовић.

Посебно важно је што су током сусрета, како у формалном, тако и у неформалном делу разговора, изражене надања да ће сарадња и односи између Ниша и Никшића бити нераскидиви. Начелник Бабовић нагласио је чврсту одлуку да се та сарадња настави и у будућности, те да се континуирано унапређују.


#
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима