Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Крај тужно-смешне приче: Коначно се измештају бандере са средине улице у нишком насељу Паси Пољана

rssBookmark and Share

Ниш 04.03.2022. Јужна Србија Инфо

Годинама слика која је кружила широм Србије више неће бити иста. Шумарска улица у нишком насељу Паси Пољана позната је по томе да су електричне бандере постављене по средини улице, што је поред реалних проблема за саобраћај изазивало и подсмех јавности.

Крај тужно-смешне приче: Коначно се измештају бандере са средине улице у нишком насељу Паси Пољана

Грађани насеља су годинама указивали на овај проблем који омета саобраћај, Данас их је посетила и градоначелница Ниша Драгана Сотировски, разговарала са њима, упознала се са проблемом и обећала да ће проблем бити решен.

"Дошли смо  да видимо на који начин да изместимо ове бандере и решимо вишегодишњи проблем Шумарске улице а готово да смо на помолу овог решења, а када то решимо људи ће овде у Паси Пољани добити и асфалт. Постоје и имовински односи које ћемо такође решавати. Има улица које имају два или више сувласника а то се сада може решити једним потписом код јавног бележника. Овде смо да људимо објаснимо како иде тај поступак и да коначно решимо, не само проблем асфалта већ и осветљења“, казала је Сотировски.

Грађевинска инспекција изаћи ће на терен идуће недеље на терен, а већ данас у овој улици налазиће се геометри.

„Наредне недеље људи из ЕПС-а кренуће са измештањем бандера за шта им је, како кажу, потребно до недељу дана, а након тога ће се овде појавити и машине за асфалтирање. Догворили смо и рехабилитацију дела  улице 1300 каплара  која је дотрајала и када машине већ буду ту завршићемо све што су суграђани тражили. Поставићемо и стубове за осветљење јер су станари ових улица и то тражили“, додала је Сотировски.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Паси Пољана   бандере   Шумарска улица
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима