Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Поклон Владе Србије Куршумлији: Нови камион за превоз смећа

rssBookmark and Share

Куршумлија 28.09.2022. Јужна Србија Инфо

Прошлог четвртка је у Куршумлији потписан уговор између Министарства за заштиту животне средине и Општине Куршумлија о донацији камиона ауто смећара шасије марке DAF са надоградњом за превоз смећа запремине 16 m3.

Поклон Владе Србије Куршумлији: Нови камион за превоз смећа

У име Министарства уговор је потписала министарка Ирена Вујовић, а у име Општине Куршумлијa Војимир Чарапић, председник Општине.

– Овај камион ће имати велики значај у раду комуналног предузећа, као и у унапређењу животне средине и екологије наше општине. Поносан сам на успешан рад комуналног предузећа, посебно на сва улагања и инвестиције у возни парк, опрему и друга средства потребна за обављање  комуналних и других грађевинских делатности значајних за свакодневни живот грађана Куршумлије. – изјавио је приликом потписивања уговора председник Чарапић.

Он се захвалио Министарству за заштиту животне средине на досадашњој сарадњи која се огледа кроз овај и све раније пројекте.


#   Куршумлија   Комунална предузећа   Заштита животне средине   Топлица ЈПКД   Ирена Вујовић   Министраство заштите животне средине
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима