Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Поред отварања новог вртића, министарка Ђурђевић Стаменковски доделила ваучере о финансијској помоћи, оболелила од ретких болести у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 15.05.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Милица Ђурђевић Стаменковски, министарка за бригу о породици и демографију у Влади Републике Србије, данас у Нишу уручила ваучере за набавку лекова и медицинских средстава, као и ваучере за рехабилитацију у бањама за оболеле од ретких болести и њихове породице.

Аутор фотографија: Дејан Урошевић
Аутор фотографија: Дејан Урошевић

Она је истакла значај ове подршке за оболеле и њихове породице, изразивши задовољство што су ваучери уручени на Светски дан породице као скроман гест пажње.

Такође, министарка је најавила да ће у наредном периоду бити уручени ваучери и решења о једнократној помоћи и другим грађанима, и упутила молбу за стрпљење и разумевање обзиром на велики број пријава за подршку.

Отворен нови вртић у насељу Пантелеј

Нови вртић у Пантелеју капацитета 150 детета, уз свечано пресецање врпце, су отвориле нова министарка за за бригу о породици и демографију Милица Ђурђевић Стаменковски, градоначелница Ниша Драгана Сотировски и директорка Предшколске установе Пчелица Светлана Милетић.


#   Ниш   лечење   Пчелица ПУ   ваучер   Министарства за бригу о породици и демографију   Милица Ђурђевић Стаменковски
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима