Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Седми дан потраге за Данком: Oчекују се информације од бечке полиције, МУП Црне Горе се укључио

Bookmark and Share

Бор 01.04.2024. Јужна Србија Инфо, РТС

Већ седми дан траје интензивна потрага за двогодишњом Данком Илић, која је нестала у уторак у Бањском Пољу код Бора. Истрага о њеном нестанку се шири на територију Србије, док се очекују информације од бечке полиције.

Седми дан потраге за Данком: Oчекују се информације од бечке полиције, МУП Црне Горе се укључио

Полиција је проширила своје активности након што се појавио снимак из Беча на којем су забележене две Румунке са девојчицом која подсећа на Данку. Амбасада Србије је позвала све који бораве у Аустрији да, уколико препознају несталу девојчицу, одмах обавесте полицију.

Међународна потрага за Данка Илићем је такође активирана, а Интерпол је укључен у процес. Очекује се да ће сарадња са међународним агенцијама и надлежним органима допринети бржем разрешењу овог случаја.

МУП Црне Горе грађанима: Обавестите Интерпол ако имате податке о Данки

Министарство унутрашњих послова Црне Горе саопштило је да је у току потрага за несталом девочицом Данком Илић (2) из Србије и замолило грађане Црне Горе да уколико имају информације о несталој девојчици о томе обавесте канцеларију Интерпола у Погдорици.

Из црногорског МУП-а су подсетили да је у вези са нестанком Данке Илић Интерпол расписао жуту потерницу.

“Молимо све грађане да уколико располажу корисним подацима везаним за несталу девојчицу, обавесте канцеларију НЦБ Интерпола Подгорица на број телефона 020 243 511, који је доступан 24/7”, наводи се у саопштењу МУП-а Црне Горе, објављеном на мрежи Икс.


#   МУП РС   Бор   нестанак   Беч   Аустрија   МУП Црне Горе   Данка Илић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима