Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Скуп младости и српске памети на прослави адвокатске канцеларије "Алексић"

rssBookmark and Share

10.12.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

Синоћ, на прослави "Нове године" у "Римском ресторану" подрума "Малча", адвокатска канцеларија "Алексић" је окупила своје сараднике, пријатеље и најбистрије младе умове права - своје приправнике.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Ретко која адвокатска канцеларија у Србији може да се похвали толиким бројем приправника, више од тридесет, из Ниша, Београда, Новог Сада, Краљева... Југ Србије и Ниш, са правом може да буде поносан на ове младе људе, који имају прилику да уче и стекну искуство у оваквом окружењу.

Синоћ се разговарало, певало и играло у сјаној атмосфери, праћеној добром евергрин, староградском и народном музиком у извођењу одличног оркестра.

Домаћини, брачни пар Јелена и Срђан Алексић, били су на врхунцу задатка, очигледно поносни на резултате свога рада, а у право те резултате је могло  да осети на хиљаде задовољних клијената.

У свом емотивном обраћању "главни окривљени" Срђан Алексић, је истако да га двадесет година успешне каријере само још више обавезује да настави таквим путем, путем у корист клијента, ако треба и по цену "про боно", бесплатно. Алексић је подсетио присутне на успехе свог тима, своје супруге Јелене и његове лично, посебно наглашавајући "случај" ратних ветерана и неисплаћених дневница.

Канцеларија "Алексић" има и због чега да буде поносна, а то потврђују на хиљаду задовољних грађана широм земље. 

Оно што је оставило "утисак вечери" су управо ти млади људи - приправници који нису скривали своје задовољство, прожето добрим расположењем, што имају прилику да стекну знање и искуство код Јелене и Срђана Алексића.

Текст завршавамо прожети дубоким утиском, са Цицероновом мисли о правди и праву, која поносно стоји на сајту канцеларије "Алексић".

     "Има један закон саобразан природи, заједнички свима људима, вечити и незаменљив, који нам налаже врлину а забрањује неправду. Тај закон није један у Риму, а други у Атини, нити различити данас од оног што ће бити сутра. Он је светски, несавитљив, свагда исти и обухвата све народе и векове".
(Цицерон)

Коментара: 0


#   Нова година   брачни пар   адвокати   Срђан Алексић   Подрум Малча   југ Србије
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима