Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Такмичење "Србија у ритму Европе"

rssBookmark and Share

Ниш 10.12.2016.

До двадесеторо деце из нишких школа узеће учешће на манифестацији Србија у ритму Европе која ће се организовати у току наредне године. Тим поводом данас је у Градској кући одржан састанак са директорима школа како би се упознали са пропозицијама такмичења и аудицији за избор најталентованије деце која ће представљати Ниш.

Такмичење "Србија у ритму Европе"

Према речима организатора аудиција ће бити организована почетком наредне године, а одмах затим и бесплатна обука за изабрану децу.

Члан Градског већа ресорно задужен за образовање Бојан Крстић рекао је да наш град има много талентоване деце, да одабир најбољих неће бити ни мало лак посао, и изразио наду да ће она деца која буду представљала Град Ниш без проблема савладати задатке. „С обзиром на то да је Град Ниш добио да представља Турску, сигуран сам да ће то бити лак задатак јер и у нашем језику има пуно турских речи. Такође, захвалност за то што смо као град препоручени организаторима, дугујемо турском амбасадору. Односи Ниша и представника Турске у Србији су на изузетном бивоу, а ово је идеална прилика да се и културолошки повежемо“, истакао је Крстић.

Коментара: 0


#   Ниш   школе   образовање   градска кућа   такмичење   Бојан Крстић   Србија у ритму Европе
@


 


[ Додај коментар ]