Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Лесковцу награђени најуспешнији млади таленти

rssBookmark and Share

Лесковац 28.01.2018. Јужна Србија Инфо

Јуче, на дан Светог Саве, најуспешнијим, талентованим, ученицима, студентима, спортистима, музичарима, уручене су награде.

У Лесковцу награђени најуспешнији млади таленти

Град Лесковац, преко Канцеларије за младе, већ шест година негује традицију награђивања најуспешнијих на дан Светог Саве и на Дан ослобођења Лесковца, 11. октобра.

Амфитеатар Високе пословне школе у Лесковцу био је данас препун успешне талентоване деце и младих, као и њихових поносних родитеља.

Њих, 293 примило је награде, које је уручио градоначелник Лесковца, Горан Цветановић.

Овом приликом градоначелник је истакао да су сви у сали светла будућност нашег града и доказ да је Лесковац расадник младих, образованих људи, на шта је он изузетно поносан.

У име свих награђених захвалили су се Маријан Илић, студент Правног факултета и Јелена Илић, будући професор технике и информатике.

У протеклих 6 година, преко фонда за младе таленте награђено је око 2000 Лесковчана. За ову годину, за њих 293 издвојено је преко 9 милиона динара.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   Свети Сава   студенти   спортисти   талентовани   Дан ослобођења   ђаци   Канцеларија за младе Лесковац
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима