Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ускоро нови визуелни идентитет нишке "Топлане" - "одговорни студенити факултета уметности

rssBookmark and Share

Ниш 28.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

ЈКП Градска топлана Ниш прославила је педесетогодишњицу свог постојања у стилу, с новим визуелним идентитетом који су осмислили талентовани студенти Факултета уметности. Током протекле године, Топлана је посветила време и ресурсе у припреми за освежавање свог бренда, а резултати су изложени у Нишком културном центру.

Ускоро нови визуелни идентитет нишке "Топлане" - "одговорни студенити факултета уметности

Тридесетак студената Факултета уметности укључило се у процес креирања новог визуелног идентитета ЈКП Топлане. Њихови предлози, инспирисани делатношћу Топлане и претходним логом, изложени су у оквиру догађаја посвећеног педесетогодишњици ове градске институције. Саша Бранковић, једна од студената, освојила је прво место на конкурсу својим модерним и сведеним решењем.

Анита Милић, ванредни професор Факултета уметности, истакла је значај овог пројекта за студенте, који су се први пут сусрели с радом за градску институцију попут Топлане. Радове је оцењивала стручна комисија, а директор ЈКП "Градска Топлана", Предраг Милачић, истакао је да је сваки од предложених решења могао постати нови лого Топлане.

Иако коначна одлука још није донета, изложба студентских радова у Нишком културном центру пружа увид у креативност младих уметника и њихов допринос модернизацији бренда ЈКП Топлане. Посетиоци ће имати прилику да уживају у визуелном богатству изложених радова до 3. јуна.


#   Ниш   Факултет уметности   Градска топлана ЈКП   Предраг Милачић   лого
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима