Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изложба "Под кровом Србије"

rssBookmark and Share

20.03.2017. Јужна Србија Инфо

Нишки културни центар и Дом културе Књажевац Вас позивају на отварање ретроспективне изложбе "Под кровом Србије" у уторак 21. марта 2017, у Галерији НКЦ-а, са почетком у 13.00 часова.

Изложба "Под кровом Србије"

Дела која ће се излагати су посебно селектована, те ће се међу њима наћи радови тренутно најбољих уметника како из Србије, тако и из Европе.

Рецензија: 

„Како имена и реноме учесника сваке ликовне колоније најбоље осликавају и говоре о њеном значају, ликовна колонија Дома културе Књажевац  „Под кровом Србије” се одавно позиционирала у сам врх ове врсте ликовних догађаја у нашој земљи. 

За нас је била велика част да је пословни календар уметника у протекле три године из чије селекције и бирамо дела за ову ретроспективну изложбу, допустио да учешће на колонији заузму: Славко Крунић, Мирјана Бобић Мојсиловић, Бисенија Терешченко, Зоран Ивановић, Пламен Лекгоступ, Пенио Пењев, Агостино Берго, Владан Суботић, Дуња Јунг, Стојан Миланов, Зоран Круљ, Миленко Љубичић, Виктор Ранђеловић, Василиса Ивановић, Ачаји Ђерђи, Горан Јовановић, Раде Ристић, Мирослав Анђелковић, Мирослав Живковић, Весна Милуновић...“


 

 


#   изложба   ликовна колонија   Нишки културни центар   сликарство   Мирјана Бобић Мојсиловић   Мирослав Живковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима