Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изложба рестаурираних предмета старих и преко 150 година

rssBookmark and Share

Ниш 27.03.2019. Јужна Србија Инфо

"Минин креативни кутак" назив је изложбе уметничких предмета декупаж техником Марине Павловић која ће бити отворена у недељу 31. марта од 20 сати у кафеу Дневна соба.

Изложба рестаурираних предмета старих и преко 150 година

Мина  (Марина Павловић) ће вас посетиоце провести кроз свој свет, свет радова који су осликани на један посебан начин. Идеја њеног стваралаштва није само да пресвуче предмет рижиним папиром већ И да пробуди, а уједно и сачува неки вид старине у сваком од њих.

„Потрошило се овде пуно патине, али само зато што ја тако волим. Све што на овој изложби можете видети има своју употребну вредност, да ли су то рестаурирани старински кофери, шкриње,свецњаци,дрвене кутије разних облика и намена,кутије за флаше,слике које нас свом својом душом гледају са зидова“ каже Мина о овој изложби. 

На овој поставци биће изложени и рестаурирани предмети стари преко 160 година, а посетиоци ће моћи да виде и репродукције нкако најпознатијих тако и мање познатих светских уметника. 

Марина Павловић је по занимању профессор књижевности већ 20 година, а у овој грани уметности је пронашла свој мир који жели да подели са свим посетиоцима њене изложбе у Дневној соби. 

Изложба ће бити актуелна до 7. априла, а отварање је у недељу 31. марта од 20 сати.

 


#   Ниш   изложба   антиквитет   Марина Павловић   декупаж техника
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима