Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Млади уметници бриљирали на сцени нишког Народног позоришта изводећи "Београдску трилогију и приче из белог света"

rssBookmark and Share

Ниш 20.02.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Драмска секција "Сцена 018" под вођством Весне Станковић, окупљајући талентоване тинејџере, одржала је своју представу "Београдска трилогија и приче из белог света" у недељу увече Народном позоришту Ниш.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Овој групи младих нишких уметника-аматера нису страна путовања и авантуре, обилазећи дестинације попут Будимпеште и Бања Луке. Њихова љубав према уметности и извођењу довела их је и до многих других места, инспиришући их да кроз своје перформансе пренесу своја искуства и доживљаје публици.

У својој најновијој представи, извели су "Београдску трилогију" коју је написала Биљана Србљановић, доносећи приче наших људи у "белом свету" на позорницу. Ова трилогија, дубока и значајна, пружа увид у различите аспекте живота и људских искустава, дотичући теме које су актуелне и универзалне. Кроз своје извођење, ови млади глумци су успели да пренесу сложеност и емотивну дубину ових прича, осликавајући животне изазове и радости савременог друштва.

Њихов труд, посвећеност и таленат били су видљиви на сцени, остављајући снажан утисак на публику и показујући да су будуће звезде позоришта већ сада у својим редовима.

Представа је била прилика да се ови млади уметници покажу у најбољем светлу, док су истовремено пружили инспирацију и наду за будућност српске позоришне сцене.


#   Ниш   глумци   Биљана Србљановић   тинејџери   Народно позориште   Сцена 018   Београдска трилогија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима