Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica
Ne možete pretraživati/komentarisati tako često

Lekoviti biljni preparati

22.03.2014.
Lekoviti biljni preparati

Biljna apoteka Bio Natura bavi se proizvodnjom biljnih preparata spajanjem tradicije - Herbalistike (travarstva), modernih farmaceutskih podataka i medicinskih saznanja. Poučeni iskustvom kompanija u Švajcarskoj, koje i danas ljubomorno čuvaju tradiciju lečenja lekovitim biljem, ali uz podršku nauke i novih medicinskih saznanja, uspeli smo da učinimo mali, ali značajan iskorak u lečenju i poboljšanju kvaliteta života naših ljudi.

Prostat Energy

Prostat Energy su biljne kapi napravljene na osnovu starih recepata herbalistike (travarstva). Korišćenjem medicinske nauke i farmakoloških podataka sastav ovih kapi je pročišćen i izbalansiran. Prostat Energy biljne kapi izvanredno deluju u slučajevima benigne hiperplazije prostate, tj. kod uvećanja iste.

Gluco Regular

Gluco Regular su biljne kapi koje se koriste kao dodatno sredstvo u tretiranju i lečenju dijabetesa tipa I i tipa II. Spajanjem tradicionalnih herbalističkih (travarskih) receptura uz korišćenje znanja iz medicine i farmakologije dobijena je sasvim prirodna i neškodljiva formula koja izuzetno pomaže dijabetičarima.

Cardionatur

Proizvodi dobijeni originalnom recepturom poboljšavaju metabolizam masti, čiste krvne sudove od nataloženih holesterina, uspostavljaju ravnotežu HDL i LDL holesterola i smanjuju nivo triglicerida. Cardionatur biljne kapi potpomažu lečenje i tretman kod svih kardiovaskularnih oboljenja i vrše preventivu najtežih oboljenja ovog tipa, kao što su infarkt srca i mozga.

Thyroidea Regular

Thyroidea Regular biljne kapi svojim hemodinamskim dejstvom utiču na tkivo štitne žlezde i vrše bionivelaciju hormona. Svojim fitokomponentama Thyroidea Regular biljne kapi delimično utiču i na rad hipofize, vršeći bioregulaciju iste, te tako vraćaju normalne funkcije, a u isto vreme stabilizuju i rad štitnjače.

Uroefekt

Uroefekt biljne kapi rešavaju i leče probleme nastale usled hroničnih urinoinfekcija izazvanih bakterijama i protozoama (escherihia coli, proteus  mirabilis, toxoplasmosis, streptococcus itd.). Široki spektar delovanja Uroefekt biljnih kapi vezan je za biljne inhibitore mehanizama razmnožavanja bakterija i protozoa, kao i za promenu  Ph vrednosti u tkivima, gde postoji poremećaj. Uroefekt se pokazao dobar i kod lečenja kandide.

Hemoro Gold melem

Hemoro Gold je napravljen od prirodnih sastojaka bez veštačkih dodataka. Farmakološki stabilizovana i sa izbalansiranim odnosom lekovitog bilja, Hemoro Goldpredstavlja prvi izbor u tretiranju hemoroidalne bolesti.

Herba melem

Herba melem je proizveden od prirodnih komponenata, bez veštačkih dodataka.Herba melem napravljen je za tretman većine kožnih bolesti i promena na tkivu kože (opekotine, ožiljci, dermatitisi različite geneze, psorijaza i ekcemi itd.). Herba melem se pokazao kao dobar i kod lečenja proširenih vena i kapilara.[ kontakt ]

 

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima