Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чекање на граници и до три сата: Користите алтернативене прелазе!

rssBookmark and Share

Прешево 11.08.2018. Јужна Србија Инфо

Заменик начелника Управе граничне полиције Министарства унутрашњих послова Миљан Станојевић указао је да се током викенда очекују веће гужве на граничним прелазима у Републици Србији, и апеловао на грађане да, како би избегли дуже чекање на граници, користе алтернативне прелазе.

Фото: МУП
Фото: МУП

„Грађани могу користити алтернативне гранични прелазе, према Македонији препоручујемо Прохор Пчињски“, према Мађарској, пре свега Хоргош 2, потом прелаз Келебија, Бачки Виногради и Ђала. Алтернативни гранични прелази са Хрватском су Шид, Бачка Паланка и Со, рецизирао је Станојевић.

Он је препоручио грађанима да се пре поласка на пут информишу о стању и времену задржавања на граничним прелазима и сходно томе користе алтернативне граничне прелазе.

Према његовим речима, током летње сезоне саобраћај на граничним прелазима одвија се појачаним интензитетом.

Станојевић је напоменуо да прелази Хоргош 2, Бачки Виногради и Ђала раде од 7 до 19 часова, док сви остали наведени прелази раде 24 сата дневно.

„Имајући то у виду Управа граничне полиције појачала је све капацитете како би омогућила што краће задржавање грађана на граничним прелазима“, истакао је Станојевић.

Коментара: 0


#   Прешево   саобраћај   Прохор Пчињски   Гранични прелаз   24 сата   гранична полиција   Управа граничне полиције   Бачка Паланка
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима